Ubuntu is een Afrikaans begrip dat zich laat vertalen als: ‘Je bestaat vanwege de ander’. Het draait om verbinding en dat is precies wat heel veel mensen in de huidige samenleving kwijtraken. We vergeten tijd te maken om ons te verbinden met de natuur, met ons eigen lijf en elkaar. Terwijl het juist helend is voor jezelf en voor anderen, wanneer je wel voor die verbinding zorgt.

Bij Ubuntu Massages worden er massages gegeven die je in je kracht herstellen zodat je er niet alleen ontspannen maar ook sterker uitkomt.


Herberg het Mandelahuisje is een hommage aan de Ubuntu filosofie waar Nelson Mandela pleitbezorger van was. Alle activiteiten van het Mandelahuisje richten zich op het vieren en het voeden van verbinding. Daarnaast is de herberg omringd door water, bomen en dieren, terwijl het midden in de stad ligt. Thematisch is er dan ook geen betere plek om mijn massages aan te kunnen bieden en daar ben ik trots op.


Ik ben Farah van Bommel. Al op jonge leeftijd kwam ik door mijn Molukse oma in aanraking met massages die Pitjit werden genoemd. Ik mocht dan als kind bijvoorbeeld over haar rug heen lopen, terwijl zij op de grond lag. Ook mocht ik met munten hard over haar rug strepen trekken, dat heet Ceroh. Heerlijk vond zij dat. Ik denk dat daar mijn liefde voor masseren is ontstaan.

Ik vind het heel fijn om een massage te geven. Iemand te laten ontsnappen aan de waan van de dag en een diepe ontspanning te laten beleven. Daar krijg ík nou juist energie van!


 


Ervaringen:

20 berichten op 2 pagina's
Gurlek Ates
27-12-23 14:11:10
geweldige ervaring gehad. Meest wat me bijgebleven is en me opviel was dat er een hoop emoties tijdens de massage naar boven kwamen. Farah je hebt iets spiritueels, bekende gevoelens van geliefden die er helaas niet meer zijn waren er ook aanwezig tijdens massage. Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar.
Pim Gerrits
05-12-23 10:33:47
Alle spanning, stress en spiertrek verdween in een uur dat veel korter leek te duren. Ik word niet graag aangeraakt, maar hier kom ik zeker terug. Krachtig zorgzaam en deskundig gedetailleerd. Relaxed kwam ik weer thuis en heb beter geslapen dan ooit. Aanrader!
Ezra Reverda
30-11-23 16:22:17
Vandaag bij Farah mijn verjaardagscadeautje verzilverd en wow wat was dat heerlijk! Met zoveel aandacht en kunde gegeven...Ik stond herboren weer buiten. Super bedankt, ik ga vaker komen!
Liza Groeneveld
07-10-23 14:07:59
Heerlijke ontspanningsmassage bij Ubuntu! Fijne ontvangst, mooie ruimte en helemaal ontspannen na de massage. Echt een aanrader!
Danique Jaspers
05-10-23 14:07:59
Ik had een ontspanningsmassage gewonnen bij Ubuntu massages en werd warm ontvangen door Farah. Er werd eerst even ingecheckt om te kijken welke behoeftes ik had om zo bepaalde gebieden in mijn lijf extra aandacht te geven. De massage was fantastisch, Farah weet precies wat ze doet en ik voelde me ontzettend op m'n gemak. Dankjewel hiervoor, ik kom zeker terug!
Naz Ly
07-08-23 18:16:13
What a treat! Ik besloot de eerste dag van mijn nieuwe levensjaar te starten met een massage van Farah en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Eerste keer en zeker niet de laatste keer! Normaal kies ik niet snel voor de ontspanningsmassages omdat ik geen fan ben van ‘ge-aai’ maar deze ervaring was dat absoluut niet en heeft mij positief verrast. Ik ben volledig geaard, ontspannen en connected eruit gekomen. Wat een fantastische omgeving, ambiance en energie gecreëerd door Farah!
Het Mandelahuisje was al een geliefde hangout spot voor mij…nu heb ik er een reden bij om daar nog vaker te buurten :)
Maartje Kraakman
01-08-23 20:34:51
Na ons huwelijk bij het Mandelahuisje te hebben gevierd, de volgende ochtend een heerlijke massage gehad. Het was ontzettend goed en kon even helemaal wegdromen. Super genoten! Dank daarvoor. Liefs Maartje
Heinz B.
25-07-23 21:31:17
I was able to experience a totally relaxing and very sensitively given massage with Fahra. Gladly I come again.
A.L
27-06-23 18:45:29
Wat een ontzettend fijne massage heb ik mogen ontvangen van Farah. Ik raakte zoooo diep ontspannen en toch bleef ik aanwezig. Beter kon het niet en ik maak zeker een nieuwe afspraak.
Marleen Botman
15-06-23 22:14:40
Vandaag n heerlijke ontspannende massage gehad.!
Mooie muziek, prettige aanraking, liefdevol en zonder veel praten zodat je
helemaal je kan onderdompelen.
Precies waar ik zin in had!
Tonen: 5  10   20 

Contact en locatie:

Het Mandelahuisje

Sixhavenweg 27             

1021 HG Amsterdam   

info@ubuntumassages.nl

Tel: 06-21940666

KVK: 82705798

BTW: NL003721385B59

IBAN: NL65 ABNA 0104 3788 59