Ubuntu is een Afrikaans begrip dat zich laat vertalen als: ‘Je bestaat vanwege de ander’. Het draait om verbinding en dat is precies wat heel veel mensen in de huidige samenleving kwijtraken. We vergeten tijd te maken om ons te verbinden met de natuur, met ons eigen lijf en elkaar. Terwijl het juist helend is voor jezelf en voor anderen, wanneer je wel voor die verbinding zorgt.

Bij Ubuntu Massages worden er massages gegeven die je in je kracht herstellen zodat je er niet alleen ontspannen maar ook sterker uitkomt.


Herberg het Mandelahuisje is een hommage aan de Ubuntu filosofie waar Nelson Mandela pleitbezorger van was. Alle activiteiten van het Mandelahuisje richten zich op het vieren en het voeden van verbinding. Daarnaast is de herberg omringd door water, bomen en dieren, terwijl het midden in de stad ligt. Thematisch is er dan ook geen betere plek om mijn massages aan te kunnen bieden en daar ben ik trots op.


Ik ben Farah van Bommel. Al op jonge leeftijd kwam ik door mijn Molukse oma in aanraking met massages die Pitjit werden genoemd. Ik mocht dan als kind bijvoorbeeld over haar rug heen lopen, terwijl zij op de grond lag. Ook mocht ik met munten hard over haar rug strepen trekken, dat heet Ceroh. Heerlijk vond zij dat. Ik denk dat daar mijn liefde voor masseren is ontstaan.

Ik vind het heel fijn om een massage te geven. Iemand te laten ontsnappen aan de waan van de dag en een diepe ontspanning te laten beleven. Daar krijg ík nou juist energie van!


 


Ervaringen:

15 berichten op 3 pagina's
Nella Visser
24-05-23 08:53:13
De warmte en de liefdevolle, positieve vibes die hangen gewoon in de lucht bij Ubuntu en het Mandelahuisje.

Ik heb ontzettend genoten van de massage van Farah.
Het voelde alsof ik tien kilo lichter naar huis toe ging. Dank je wel 🙏🏽 en tot heel snel weer.
Vivienne Reesink
23-05-23 11:41:31
Ik had me geen fijnere, heerlijkere manier kunnen bedenken om mijn magische 24 uur Mandelahuisje af te sluiten, dan met de zalige massage van Farah. Na een super workshop in het Mandelahuisje, heerlijk geslapen te hebben in de boomhut en een online masterclass vanuit de boomhut, was het echt fantastisch om in deze heerlijke zen omgeving door Farah gemasseerd te worden. Haar liefdevolle aandacht en afgestemde massage, maakte dat ik zo lekker diep weg kon zakken in mezelf. Ik kom zeker terug :-)!
Freke
14-04-23 19:43:30
De plek is al betoverend, zo’n rust midden in de stad. En dan de massage, met volle aandacht, heel fijn en langzaam, met veel gevoel. Farah voelt precies aan hoe de druk moet zijn en zorgt ervoor dat je diep kunt wegzakken. Ik kom heel graag terug!
C Miller
11-04-23 09:55:33
Bedankt Farah, voor de fijne ontspannende massage! Normaal gesproken kies ik vaak voor de wat stevigere massages, maar ik heb erg genoten van je zachte liefdevolle massage met veel aandacht. Een echte aanrader!
Nicolien Eken
09-04-23 10:35:00
Ik geef mij zelf niet vaak de luxe om mij te laten masseren, maar het was goddelijke. De hele ambiance zo midden op het Ij is waanzinnig en massage van Farah was top alles klopte , de geur , de muziek en de magische handen van Farah.
Dit ga ik mij zelf vaker cadeau geven.
Echt een aanrader en je kan voor de deur parkeren super chil.
Tonen: 5  10   20 

Contact en locatie:

Het Mandelahuisje

Sixhavenweg 27             

1021 HG Amsterdam   

info@ubuntumassages.nl

Tel: 06-21940666

KVK: 82705798

BTW: NL003721385B59

IBAN: NL65 ABNA 0104 3788 59