Ubuntu is een Afrikaans begrip dat zich laat vertalen als: ‘Je bestaat vanwege de ander’. Het draait om verbinding en dat is precies wat heel veel mensen in de huidige samenleving kwijtraken. We vergeten tijd te maken om ons te verbinden met de natuur, met ons eigen lijf en elkaar. Terwijl het juist helend is voor jezelf en voor anderen, wanneer je wel voor die verbinding zorgt.

Bij Ubuntu Massages worden er massages gegeven die je in je kracht herstellen zodat je er niet alleen ontspannen maar ook sterker uitkomt.


Herberg het Mandelahuisje is een hommage aan de Ubuntu filosofie waar Nelson Mandela pleitbezorger van was. Alle activiteiten van het Mandelahuisje richten zich op het vieren en het voeden van verbinding. Daarnaast is de herberg omringd door water, bomen en dieren, terwijl het midden in de stad ligt. Thematisch is er dan ook geen betere plek om mijn massages aan te kunnen bieden en daar ben ik trots op.


Ik ben Farah van Bommel. Al op jonge leeftijd kwam ik door mijn Molukse oma in aanraking met massages die Pitjit werden genoemd. Ik mocht dan als kind bijvoorbeeld over haar rug heen lopen, terwijl zij op de grond lag. Ook mocht ik met munten hard over haar rug strepen trekken, dat heet Ceroh. Heerlijk vond zij dat. Ik denk dat daar mijn liefde voor masseren is ontstaan.

Ik vind het heel fijn om een massage te geven. Iemand te laten ontsnappen aan de waan van de dag en een diepe ontspanning te laten beleven. Daar krijg ík nou juist energie van!


 


Ervaringen:

15 berichten op 3 pagina's
Andrea Andrea Majoor
31-03-23 07:08:30
En dan mag je, omdat je een prijs hebt gewonnen, naar Amsterdam komen voor een ontspanningsmassage. Een hele mooie plek in de grote stad, die direct al een heel relaxed gevoel geeft en waar je je in een soort van vakantiesetting terecht komt. Farah die alles heel rustig en professioneel uitlegt om vervolgens met fijne muziek er voor kan zorgen dat je in een hele diepe chille modus brengt. Volkomen zen en in de chill ben ik terug gereden en weet zeker dat ik hier vaker zal komen!
Al is het maar voor een heerlijk wijntje op dat fijne terras daar bij het MandelaHuisje!

Een echte aanrader!


IFK Parkanyi
04-03-23 21:02:43
Hoewel ik meende niet veel met ontspanningsmassages te hebben, heeft Farah mij anders laten ervaren. Farah bleek in staat een diepere ervaring te creëren - haar professionele aanpak in combinatie met de betoverende achtergrondmuziek zorgde ervoor dat ik op reis ging en tijdens deze reis mijn mooiste gedachten ontmoette.
Aimee Brendel
19-02-23 20:09:48
Op een prachtige locatie welke prima met de auto te bereiken is werd ik vriendelijk ontvangen door Farah. De relax massage was heerlijk ontspannend. Echt wat ik even nodig had en ook iedereen zo'n moment gun. Een herhaling zeker waard. Dank je wel Farah ❤️
Martin Visser
19-02-23 17:18:09
Wat een ambiance! Bij aankomst kom je eigenlijk al tot rust door het prachtige uitzicht over het water. Eenmaal binnen in het historische huisje wordt je hart verwarmd door de gastvrijheid van Farah en de mooie massagekamer. En dan die massage!! Zo goed heb ik ze zelden gehad in mijn leven, serieus! Een absolute aanrader! Een aanwinst voor de stad!!

Martin Visser
Robin Elias
10-02-23 09:51:54
Na een warm welkom door Farah heb ik van haar heerlijke en ontspannende relaxmassage genoten.
De aangenaam geurende warme massage olie, achtergrond muziek en gedempt licht droegen bij aan een ultiem gevoel.
Was een weldaad voor mijn lichaam en geest.
Ook de vredige sfeer en omgeving waar het Mandelahuisje staat droeg daar aan bij.
Ik ging met een blij en sterk gevoel weer weg en kom graag weer een keertje terug.
Tonen: 5  10   20



 

Contact en locatie:

Het Mandelahuisje

Sixhavenweg 27             

1021 HG Amsterdam   

info@ubuntumassages.nl

Tel: 06-21940666

KVK: 82705798

BTW: NL003721385B59

IBAN: NL65 ABNA 0104 3788 59