Ubuntu Massages werkt uitsluitend op afspraak. Je kunt bellen of whatsappen naar 06-21940666 of mailen naar info@ubuntumassages.nl. Je kunt ook direct boeken via Treatwell:

Als u naar een massage komt, houdt u rekening met het volgende;


- Samen hebben wij een korte intake vooraf, waarna de massage begint. Ik vraag je of er zaken zijn waar ik rekening mee moet houden (mentaal of fysiek), zodat de massage veilig gegeven kan worden. Het gaat hier niet om het stellen van medische diagnoses. Je maakt uit vrije wil en op eigen risico gebruik van de massages. Ubuntu Massages kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan voor/tijdens/na de massages. Ubuntu Massages is niet verantwoordelijk voor schade of letsel als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures of medicijngebruik.


- Ubuntu Massages zit op de eerste verdieping. Mensen die niet een trap op kunnen lopen, kan ik helaas niet helpen. Ik hoop dat dit in de toekomst wel kan.


- Tijdens de massages worden natuurlijke cremes en oliën gebruikt. Heb je een notenallergie, geef dit dan door. In sommige oliën zit amandel.


- Persoonlijke of medische gegevens die je aan mij geeft worden altijd vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.


- Uit respect voor jouw privacy en rust wordt je vriendelijk verzocht om je mobiele telefoon e.d. uit te schakelen of op stil (geen tril) te zetten vlak voor aanvang van de massage. Massages worden onder begeleiding van rustgevende muziek, in stilte gegeven.


- Vanuit hygiënisch oogpunt wordt van jou verwacht dat je voor de massage thuis hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor mij prettiger, maar ook voor jezelf als je de massage ondergaat.


- Je bent niet onder invloed van drank of drugs.


- Ubuntu Massages mag cliënten weigeren.*


- Bij het maken van een afspraak wordt altijd jouw emailadres en telefoonnummer gevraagd voor de administratie. Ik geef deze gegevens nooit aan derden. Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/privacy-en-persoonsgegevens


- Wederzijds respect en een veilige sfeer voor jou en de masseur, zijn vanzelfsprekend.


- Ubuntu Massages geeft geen erotische massages. Bij suggestieve opmerkingen of fysieke toenadering in seksuele zin, wordt de massage zonder recht op restitutie direct afgebroken.


- Betaling geschied á contant of per pin voorafgaande aan de massage.


- Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden aan jou doorberekend.


- Bij verkoudheidsklachten of Corona-gerelateerde klachten, maken we een nieuwe afspraak.


*Wanneer kun je geen Massage krijgen?

  • Bij koorts
  • Teveel pijn
  • Extreme vermoeidheid
  • Besmettelijke huidaandoeningen over het lichaam (Bijv: herpes, gordelroos of krentenbaard)
  • Bij gebruik van drugs of alcohol, antibiotica of bloedverdunners
  • Zeer slechte algemene gezondheid
  • Kanker/tumoren (dit kan alleen bij gespecialiseerde masseurs)
  • Algemene infectieziekten
  • Ernstige cardiovasculaire aandoeningen (trombose, aderontsteking)
  • In het eerste trimester van een zwangerschap

In geval van twijfel kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

Contact en locatie:

Het Mandelahuisje

Sixhavenweg 27

1021 HG Amsterdam

info@ubuntumassages.nl

Tel: 06-21940666

KVK: 82705798

BTW: NL003721385B59

IBAN: NL65 ABNA 0104 3788 59

Route naar het Mandelahuisje: In 5 minuten met de pont vanaf het Centraal station ga je het IJ over naar de Buiksloterweg (pont f3) of het IJplein (pont F2). Beide zijn zo'n acht minuten lopen naar de Sixhavenweg. Kom je met de auto? Dan kan parkeren om de hoek. Naast het transformatorhuis voordat de woonboten beginnen, aan weerszijden (€1.40 p/u t/m 19.00uur, parkeercode 19627), Vanaf daar is het twee minuten lopen naar het Mandelahuisje.