Ontspanningsmassage


Tijdens en onmiddellijk na een ontspanningsmassage ervaar je de gunstige invloed ervan. Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

 • Een betere bloedcirculatie
 • Zuivering van je lichaam doordat afvalstoffen sneller worden afgevoerd
 • Sneller spierherstel
 • Herstel van spierkrampen doordat het verloren spierkracht teruggeeft
 • Extra energie
 • Versterking van je immuunsysteem
 • Verhoogde natuurlijke weerstand
 • Vermindering van stress
 • Tegengaan van depressie
 • Een verminderd vermoeid gevoel
 • Een betere spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlottere stoelgang
 • Een betere concentratie en een sterker zenuwstelsel

Ubuntu Massages:


Bij iedere massage komen er endorfines vrij die eventuele pijn kunnen verlichten en je humeur kunnen verbeteren. Welke massage je ook ondergaat, je lichaam zal erop reageren. Gespannen spieren, worden ontspannen en dit stimuleert ook je geest.


Full body ontspanningsmassage


Een diepe ontspanningsmassage waarbij - onder begeleiding van rustgevende muziek - het hele lichaam met afwisselend stevige en zachte masseertechnieken volledig wordt gemasseerd. Spanningen die opgebouwd waren vloeien weg en de geest komt tot rust in totale ontspanning. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor mentale ontspanning. Tijdens een ontspanningsmassage wordt je zowel op je rug als op je buik gemasseerd. Tijdens het masseren wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals: strijkbewegingen, kloppen, schudden en kneden. Deze massage duurt anderhalf uur.

Rug, nek, schoudermassage


Een massage waarbij de nadruk ligt op de rug, schouders en nek. De meeste spanning ligt vaak in de rug, nek en schouders. Bij deze massage is er volledige aandacht voor dit gebied en kom je helemaal tot rust. Deze massage duurt minimaal 1 uur.

Voeten en onderbenenmassage


Een voetmassage heeft allerlei voordelen. Het verbetert de bloedcirculatie en is enorm ontspannend. Door specifieke gebieden op de voetzool te stimuleren, merk je dit eigenlijk in je hele lichaam.
Het is een fijne, zeer ontspannen massage die je al vanaf 30 minuten kunt boeken.

Hoofdmassage


Een rustige hoofdmassage waarbij de hoofdhuid, oren, de hals en de nek goed worden gemasseerd. Zeer rustgevend en ontspannen. Ook vanaf 30 minuten te boeken.

Hoofd en gezichtsmassage


Een massage waarbij het hoofd, de nek, de haren, oren en het gezicht afwisselend worden gemasseerd. Het zorgt voor verjonging van de huid en vermindert rimpels. Vanaf 30 minuten te boeken.

Tarieven


30 minuten €35
60 minuten €65
90 minuten €80

Indicatie van de tijd


Een rug/schouder/nek - massage kost minimaal een half uur. Een hoofdmassage of hoofd/gezichtsmassage kost ook minimaal een half uur. Een massage van de volledige achterkant van je lichaam (rug/benen/voeten) kost een uur. Een full body massage kost anderhalf uur

Cadeaubon


De Ubuntu Massages Cadeaubon is het ideale cadeau voor mensen die wel een “relax moment” kunnen gebruiken. Je kunt kiezen voor iedere behandeling. Op de cadeaubon wordt de naam van de ontvanger geschreven en er is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Alle bestellingen worden dezelfde dag verstuurd! Bel of mail voor de mogelijkheden.